In 2010 heeft Lions Club Texel €12.250,- uitgekeerd aan acht goede doelen. De verdeling was als volgt:

€4000,- Tesselhuus

Dit geld wordt gebruikt om mensen met ernstige lichamelijke handicaps (spierziekten en reuma) vakantie te laten vieren in het Tesselhuus, een aangepast vakantiehuis in De Koog.

€2250,- Rode Kruis Texel

Dit geld is gebruikt om een nieuwe AED voor evenementen aan te schaffen, plus een oefentrainer om te trainen in het gebruik van een AED.

€1000,- Budovereniging Shima

Dit geld wordt gebruikt voor gehandicaptensport. De budovereniging laat wekelijks op zaterdagochtend verstandelijk gehandicapte Texelse jongeren judoën.

€1000,- Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel

Dit geld is bestemd voor het tonen van ruw filmmateriaal dat gemaakt is voor een documentaire over de Georgische Opstand die van 6 april tot 20 mei 1945 op Texel plaatsvond en honderden Georgiërs, Duitsers en Texelaars het leven kostte.

€1000,- Hulpgroep Oost-Europa

Ria van der Vis uit De Koog gebruikt deze bijdrage om goederen, die op Texel worden ingezameld, in Oost-Europese landen te krijgen.

€1000,- Stichting Nieuw-Guinea

Harry de Graaf uit De Koog zorgt er al tientallen jaren voor dat Papua’s financieel in staat worden gesteld een opleiding te volgen.

€1000,- Hulpproject op Bali

Dit is een particulier project van Sieb Eldering uit Oosterend om de bevolking op Java te steunen in de bouw van huizen en het verbeteren van sanitaire voorzieningen.

€1000,- Fight for Sight

Dit is een wereldwijd project, gesteund door de Lions, om blindheid te bestrijden.