€5000,- Tesselhuus

Dit geld werd gebruikt voor de elf vakantieweken die het Tesselhuus jaarlijks aanbiedt aan mensen met ernstige spierziekten of reuma.

 

€5000,- Babypod ambulance

BabyPod

De babypod is een soort couveuse waarin pasgeboren kinderen vervoerd kunnen worden als zij naar het ziekenhuis moeten worden gebracht. De Lions schonken in het verleden al eens een babypod aan de ambulance, maar deze wordt technisch niet meer ondersteund waardoor een nieuw exemplaar is aangeboden.

 

€1000,- Marlon Marci

De Texelaar Marlon Marci verbleef voor het uitwisselingsprogramma Puberruil een week op een kostschool in India. Hij begon daarna met het inzamelen van geld voor die school. 

 

€1000,- Stichting Hellabeem

Dit geld is besteed aan een scholingsproject voor motorisch gehandicapte jongeren in Sri Lanka.

 

€1000,- Stichting Papua Nieuw-Guinea

Dit geld is besteed om jongeren in Papua Nieuw-Guinea een opleiding te laten volgen, zodat hun kansen op werk worden vergroot. De stichting wordt geleid door Texels ereburger Harry de Graaf.

 

€2000,- Fight for Sight

Dit geld wordt gebruikt voor oogoperaties in Derde Wereldlanden, zodat mensen weer kunnen zien. Er worden onder meer staaroperaties verricht. Fight for Sight is een internationaal project dat door veel Lions Clubs wordt gesteund.